Local News

Live Stream Nederland vs Gibraltar 10-11-2021

Nederland neemt het op tegen de witvis Gibraltor terwijl ze hun bolwerk in Groep G van de FIFA Wereldbeker 2022-kwalificaties willen vergroten.

Nederland staat bovenaan in Groep G met een kleine voorsprong op nummer twee Noorwegen. Loius van Gaal zal onder enige druk staan ​​om het team deze keer te helpen kwalificeren voor het WK nadat ze de 2018-editie hebben gemist. De voormalige finalisten hebben een behoorlijke positie om door te gaan, maar er liggen enkele zware uitdagingen in het verschiet.

Gibraltar is misschien niet de lastige uitdager voor Nederland om zich zorgen over te maken, maar een overwinning op hen is net zo belangrijk als tegen elke andere partij in de groep. En Van Gaal zal een overwinning op de Europese witvissen waarderen en hopen momentum te krijgen in de groep.

Davy Klaassen scoorde het enige doelpunt in de laatste speelronde om een ​​overwinning op Letland veilig te stellen , terwijl naaste rivaal Noorwegen gelijkspeelde met Turkije. Die resultaten gaven de kant van Van Gaal het voordeel en nu zou de manager er het beste van willen maken en alle drie de punten verzamelen tegen Gibraltar.De Jong: Haal mensen in de box, City‘Prima met kritiek niet neerbuigend…Clarke enthousiast voor full house bij…Mitrovic: Win belangrijker dan doelLiverpool vs Man City: Carragher op…Southgate: ik bega een misdaad met elk team…Ole: Rashford terug in volle training‘Negatieve omgeving helpt niet…O’Hara onder de indruk van ‘hongerige’ coach…Rush: ‘Leader’ Hunt zet maatstaven voor…Tsjechië v Wales: pagina voor de wedstrijdWSL Chelsea v Brighton: Managers…<>

De bezoekers hebben een vreselijke vorm en zoals bij elke kwalificatiecampagne bevinden ze zich op het dieptepunt in hun groep. Ze hebben tot nu toe al hun zeven wedstrijden in de groep verloren en kregen daarbij 25 doelpunten tegen.

De 197e gerangschikte ploeg in het voetbal verloor hun vorige wedstrijd van Montenegro, wat hun kansen om de play-offs van de Nations League te halen in twijfel had getrokken. Gibraltar zal een andere grote taak bij de hand hebben wanneer ze Rotterdam bezoeken om de Nederlandse kant van Van Gaal te ontmoeten.

Teamnieuws en tactieken

Nederland

Van Gaal zal verheugd zijn om Gini Wijnaldum weer in de ploeg te verwelkomen nadat de middenvelder zijn schorsing heeft uitgezeten. Guus Til wordt waarschijnlijk vervangen door de PSG-ster in de line-up.Insluiten van Getty

De manager zal van de gelegenheid gebruik maken om waardevolle minuten te geven aan enkele van zijn jongere sterren, zoals Ryan Gravenberch en Noa Lang, aangezien beiden klaar lijken om wedstrijden voor de nationale ploeg te beginnen.

Van Gaal heeft geen nieuwe blessurezorgen aan de zijkant, hoewel hij verse benen zou kunnen binnenhalen om topscorer Memphis Depay te vervangen. Luuk de Jong, Donyell Malen en Wout Weghorst zijn allemaal opties als de manager besluit de Barcelona-man te laten rusten.

We zagen echter een sterke defensieve opstelling achteraan met Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt begon tegen Gibraltar. Lang en Weghorst zouden Malen in een ander front drie kunnen steunen, aangezien Van Gaal op veel goals van zijn spelers mikt.

Vermoedelijke  line- up (4-3-3): Bijlow; Timber, De Ligt, Van Dijk, Malacia; Wijnaldum, De Roon, Gravenberch; Lang, Malen, Weghorstabout:blank

Gibraltar

Gibraltar zal ervaren verdediger Eyman Mouelji beschikbaar hebben voor selectie als hij terugkeert van een schorsing. De 35-jarige veteraan zou Louie Annesley waarschijnlijk uit de line-up kunnen duwen. Echter, doelman Kyle Goldwin zal de wedstrijd missen na het plukken van een tweede boeking, waardoor een schorsing volgt.

In de plaats van Goldwin zou Jamie Robba hem kunnen vervangen. Ondertussen zou Tjay de Barr kunnen ontbreken voor deze ronde van internationale confrontaties, wat betekent dat er een rol in het team zou kunnen zijn voor Reece Styche of de 40-jarige Lee Casciaro om de line-up vooraan te leiden.about:blank

Julio Cesar Ribas zou met een zeer defensieve opstelling de Nederlandse aanvallers kunnen stoppen, met een verwachte back-five. Torrilla en Ronan zouden centrale taken op het middenveld kunnen opnemen, terwijl Styche naar verwachting de leiding zou nemen voor Gibraltar.

Vermoedelijke line-up (5-4-1):  Robba; Wiseman, Mouelhi, R.Chipolina, Olivero, J.Chipolina; Walker, Torrilla, Ronan, Pons; stye

Belangrijkste statistieken

  • Gibraltar heeft de vorige 17 wedstrijden in de voorrondes van het WK verloren.
  • Gibraltar kreeg in de laatste elf wedstrijden in de WK-kwalificatie minstens drie goals tegen.
  • Nederland is ongeslagen in de laatste zes WK-kwalificatiewedstrijden, waarvan er vijf werden gewonnen.
  • Nederland versloeg Gibraltar met 7-0 in hun enige eerdere ontmoeting in maart 2021.
  • Gibraltar heeft in negen van hun laatste elf wedstrijden in de WK-kwalificatie zowel voor de helft als voor de volledige tijd verloren.

Speler om naar te kijken

Donyell Malen

De ster van Borussia Dortmund is vrij langzaam tot leven gekomen in Duitsland en schuwde daarvoor zijn vruchtbare vorm bij PSV Eindhoven. De afgelopen weken bevindt hij zich echter regelmatig in het team en heeft hij al zijn account voor de Bundesliga-kant geopend.

Nu is Van Gaal klaar om zijn vertrouwen te stellen in de jonge aanvaller voor een aantal belangrijke wedstrijden, waaronder die in Gibraltar. Om volgend jaar in aanmerking te komen voor selectie voor het grote toernooi, moet Malen zijn waarde bewijzen aan de manager.

Voorspelling

Nederland 4-0 Gibraltar

De Nederlanders versloeg Gibraltar met zeven doelpunten in hun enige ontmoeting in maart van dit jaar. Nu de partijen in Rotterdam weer gaan botsen, zouden er van de kant van Van Gaal genoeg goals kunnen vallen.

Bovendien is het onmogelijk om te denken dat Gibraltar, die een verschrikkelijk aanvallend record heeft, er een zou scoren langs mensen als Van Dijk en de Ligt. Verwacht dat Nederland veel doelpunten zal scoren langs de Europese witvissen en comfortabel een clean sheet zal behalen in deze clash.

Geef een reactie

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com