Local News

Live uitzending feyenoord vs heerenveen

Uit de rug van de overwinningen in hun respectievelijke laatste uitstapjes sluiten Feyenoord en Heerenveen hoorns op De Kuip op speeldag zes van het Eredivisie seizoen 2021-22.

De partijen hebben een positieve start gemaakt van de nieuwe campagne met de bezoekers op

de derde plaats, één punt en twee plaatsen boven de gastheren die een spel minder hebben gespeeld.

Feyenoord behaalde zondag een indrukwekkende 4-0 overwinning tegen PSV in het Philips Stadion om een einde te maken aan het enige overgebleven 100% record dit seizoen.

Jens Toornstra pakte twee van zijn vier doelpunten met Bryan Linssen en Cyriel Dessers raakten ook het doelwit voor de mannen van Arne Slot in Eindhoven.

De Stadionclub maakte een eind aan een winless run met drie wedstrijden in nadrukkelijke stijl en hebben nu hun zinnen gezet op het samenbrengen van een mooie reeks resultaten in de komende weken.

De volgende voor hen is een overheerlijke stropdas tegen een Heerenveense kant die vorig seizoen in twee van de drie ontmoetingen tussen de teams overwonnen.

De gastheren van woensdag hebben echter het op één na beste verdedigingsrecord achter Ajax en zullen er zeker van zijn dat ze hun bezoekers deze keer op afstand houden.

Heerenveen eindigde een reeks van twee wedstrijden zonder overwinning na een smalle 1-0 triomf tegen Fortuna Sittard in het Abe Lenstra Stadion op zaterdag.

Johnny Jansen’s mannen brak de impasse in de vijfde minuut door Henk Veerman, en dat bleek genoeg om alle drie de punten veilig te stellen.

Bijgevolg zijn De Superfriezen op de derde plaats op het logboek gestegen, drie punten van de top na de eerste vijf wedstrijdrondes.

Hoewel het nog te bezien is of de bezoekers van woensdag hun plaats in de bovenste regionen van het klassement kunnen behouden, suggereert het huidige bewijs dat ze misschien gewoon op koers zijn om dat te doen.

Geef een reactie

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com